Home |  Sitemap |  ContactWenst u een persoonlijk reisadvies van Zuid-Europa Reizen?


Bel ons:
088-01 01 100
lokaal tarief

De noordelijke route naar Compostela

vanaf 1030,-
Beoordeling:
28 febuari - 21 maart 2015

Reiscode: ASP141007
Onderstaande beschrijving geldt voor de periode: Winter 2014-2015
Wijzig reisperiode in:  Zomer 2015
Groen glooiende heuvellandschappen afgewisseld met ruige bergmassieven en prachtige baaien met harmonieuze stranden. Dát is het Groene Noorden van Spanje. Het is het enige gebied in Spanje dat nooit onder Moorse invloed heeft gestaan waardoor het een geheel eigen karakter heeft. Maar de streek is vooral bekend om de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela die hier zijn oorsprong vindt. 

Santiago de Compostela


Met deze schitterende reis doorkruist u de groene noordelijke provincies met de verschillende spectaculaire landschappen. Direct achter de fraaie Atlantische kustlijn met stille baaien en vissersdorpen, kruisen talrijke grotere en kleinere bergketens elkaar. De hoogste bergen bevinden zich in de Picos de Europa met gletsjers, spiegelende bergmeren en een oogverblindende flora en fauna. Langs steden met klinkende namen als Bilbao en Santander reist u naar Compostela. De laatste rustplaats van de apostel werd overdekt met een buitensporige kathedraal met barokke gevel. De slaperige dorpen met Romaanse kerken, abdijen en kloosters die u onderweg tegenkomt maken dit stukje pelgrimsroute tot een unieke belevenis.
Bookmark and Share
Maak uw reis persoonlijk
Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Zuid-Europa Reizen

Individueel maar toch verzorgd
De WRC Reizen Groep heeft een eigen(wijze) visie: een origineel, individueel, verzorgd aanbod van reizen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk ook onze andere vakantiesites: 


Wereldwijde aanbod individuele reizen op maat. Avontuurlijke camperreizen, originele rondreizen met een huurauto en reizen met alleen een vlucht en een luxe hotel. 


Gespecialiseerd in cruises. Iedere cruise kan gecombineerd worden met een passend landarrangement.

Volg ons op...


... en blijf op de hoogte van het laatste reisaanbod en de ontwikkelingen op onze site!