Home |  Sitemap |  ContactWenst u een persoonlijk reisadvies van Zuid-Europa Reizen?


Bel ons:
088-01 01 100
lokaal tarief

Portugal in stijl

vanaf 875,-
Beoordeling:
01 april - 31 oktober 2015

Reiscode: APO141107
Beoordeel deze reis
Wilt u weten wat u kunt verwachten tijdens deze meerdaagse vakantie? Bekijk dan hier de beoordelingen van deze bestemming, geschreven door andere reizigers. U kunt ook zelf eenvoudig een beoordeling toevoegen via onderstaande link.
Voeg zelf een beoordeling toe >>
Peter Aldelhof   (55 - 60 jaar)
reisperiode: april 2014
We hebben genoten van deze reis. Prachtige locaties, mooie pousadas. Portugal is een ontdekking. De route is zeer afwisselend. Je moet wel een keuze maken, want alles bezoeken is wat veel.
Nicolette Hissink   (50 - 55 jaar)
reisperiode: juli 2012
We hebben genoten van deze reis. De Pousadas en het hotel is Lissabon waren luxueus. De reis was prachtig en qua afstand goed te doen. Minpuntje is wellicht de noodzaak om af en toe in de pousadas te eten omdat ze te geïsoleerd lagen. De maaltijden zijn behoorlijk prijzig. Daarom een tip voor de gasten van Vila Pouca da Beira: ga eten bij Passie Paixao, een restaurant in het volgende dorp dat wordt gerund door nederlanders. Het eten is daar voortreffelijk. De pousada in Guimaraes is buitenaards mooi.
Marije   (30 - 35 jaar)
reisperiode: juni 2011
Positief: de reis geeft een heel goed beeld van een prachtig deel van Portugal, met name het binnenland. Het is heel afwisselend en de poussada's zijn prachtig. De reis is vooral gericht op historie en natuur. Je rijdt over prachtige weggetjes en ziet erg veel. Minder leuk: de reisdagen zijn best lang. Op de eerste reisdag kom je op heel veel mooie plaatsen waar je helaas maar kort kan zijn wegens het reisschema. Bij de poussada's kon je vaak niet op loopafstand ergens anders wat eten of drinken waardoor je aangewezen was op de voor ons wat formele en chique poussada's.
Louis van Norel   (55 - 60 jaar)
reisperiode: april 2011
Uitstekende reis, met overnachtingen in vershcillende fraaie pousada's. Enkele suggesties: - Optioneel aanbod: Hotel Olissippo Castelo in Lissabon (i.p.v. Hotel Florida) - Directe retourvlucht naar NL vanuit Porto (i.p.v. via Lissabon)
Maak uw reis persoonlijk
Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Zuid-Europa Reizen

Individueel maar toch verzorgd
De WRC Reizen Groep heeft een eigen(wijze) visie: een origineel, individueel, verzorgd aanbod van reizen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk ook onze andere vakantiesites: 


Wereldwijde aanbod individuele reizen op maat. Avontuurlijke camperreizen, originele rondreizen met een huurauto en reizen met alleen een vlucht en een luxe hotel. 


Gespecialiseerd in cruises. Iedere cruise kan gecombineerd worden met een passend landarrangement.

Volg ons op...


... en blijf op de hoogte van het laatste reisaanbod en de ontwikkelingen op onze site!